Karima - fitting kereskedelem

Raktári értékesítés:

A Merkaft Kft értékesítésének jelentős részét képezi a raktárkészletről történő azonnali értékesítés. Jelentős raktárkészletünk lehetővé teszi, hogy P250GH, P355NH és P355QH1 anyagminőségű hegeszthető toldatos csőkarimából, valamint P235GH TC1 minőségű hegeszthető fittingekből a felmerülő igények döntő hányadát azonnal rendelkezésre álló készletből tudjuk a Partnereinknek biztosítani.

Speciális igények kezelése:

Vállakozásunk több, mint egy évtizedes múltra visszatekintő története során rugalmas, korrekt együttműködési kapcsolatokat alakított ki a meghatározó nyugat-európai gyártóművekkel és raktározó kereskedőkkel. Ez a rugalmas kapcsolati rendszer lehetővé teszi, hogy a Partnereinknél felmerülő speciális igényekre gyorsan, akár néhány napos szállítási határidővel és kedvező árakkal tudjunk reagálni.

Projekt szállítások:

A Merkaft Kft belföldi és import irányú beszállítói háttere lehetővé teszi, hogy technológiai csőszerelési projektek anyagszükségletét - acélcső, karima, fitting, tömítés, kötőelem termékkörökben - kompletten biztosítani tudja Partnerei számára.
Felkészült, anyag- és szabványismerettel rendelkező kollégáink a projektek első lépésének számító műszaki és gazdasági ajánlatadástól a termékek végső átadásáig és a dokumentációk biztosításáig követik a folyamatokat. A kialakított vállalatirányítási- és minőségbiztosítási rendszerünk lehetővé teszi, hogy a termékek a megrendelőink által elvárt ütemezésben a kivitelezés helyszínén biztosítva legyenek!

Szállítás, logisztika:

Vállalkozásunk Budapesten található központi raktára és eszközparkja, valamint kialakított alvállalkozói logisztikai kapcsolatrendszere biztosítja, hogy a termékeket a megrendelőink által kért időpontban a kivitelezés helyszínére, vagy Partnereink telephelyére szállítsuk, igény esetén raktárunkban tároljuk a felhasználás és kiszállítás időpontjáig.